TRUCA O ENVIA UN MAIL PER DEMANAR HORA

Avís legal

D’acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades, l’informem que tractarem les seves dades personals amb la finalitat de:

Informar sobre els nostres productes i serveis orientats a la protecció de dades.

Les dades personals proporcionades es conservaran, mentre es mantingui la relació mercantil, no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat, o durant 1 any a partir de l’última confirmació d’interès, o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. L’empresa NO prendrà decisions automatitzades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i els tractarem en base al seu consentiment o execució d’un contracte.

Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat, per a això podrà enviar un correu electrònic a: rgpd@grupmedicgarraf.com

A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

LSSICE

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Nom de l’empresa:
Raó social: GRUP MÈDIC GARRAF SL
NIF: B62099999
Direcció: Rbla. exposició 97-99 baixos – 08800 – Vilanova i la Geltrú – Barcelona
Telèfon: 938115838
Email: rgpd@grupmedicgarraf.com
Web: http://grupmedic.cat/

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Aquí ha de descriure la finalitat o activitat del web o de l’empresa. Preus dels productes o serveis que s’ofereixen a través del web, amb indicació dels impostos i despeses d’enviament.

El present avís legal (en endavant, el “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: grupmedic.cat

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre B62099999 GRUP MÈDIC GARRAF SL amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb GRUP MÈDIC GARRAF SL o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de GRUP MÈDIC GARRAF SL i per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de GRUP MÈDIC GARRAF SL .

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

GRUP MÈDIC GARRAF SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

GRUP MÈDIC GARRAF SL no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de GRUP MÈDIC GARRAF SL. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de GRUP MÈDIC GARRAF SL té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos

Grup Mèdic Garraf

Grup Mèdic Garraf